Beskrivelse

SusanneMit navn er Susanne Adelheid Petersen. Jeg bor i Farre i Østjylland sammen med min mand, Steen. Sammen har vi 3 voksne børn.

Vi har haft hunde siden 1977, hvor vi fik vores første Sankt Bernhardshund. Vi startede som så mange andre med én hund, men fra starten af 1990’erne øgedes vores interesse for hunde, og den udviklede sig til en seriøs hobby. Vi begyndte at gå på hundeudstillinger og mødte derigennem en masse andre hundeejere, hvoraf en del havde eget opdræt. Jeg syntes, det kunne være spændende at prøve at få egne hvalpe, og fik derfor kennelmærke i 1994.

Siden da er det gået slag i slag, og i dag har vi 10 hunde. Jeg har været medlem af Dansk Sankt Bernhard Klub i over 20 år, og har i den tid været aktiv i forskellige udvalg m.m. Her kan bl.a. nævnes, at jeg har været medlem af bestyrelsen og sundhedsudvalget samt været redaktør på klubbladet ”Bernharden”. Derudover har jeg også været medarrangør af Himmelbjergskuet og Vejle udstillingen.

I dag går vi stadig en del på udstillinger og deltager i diverse klubarrangementer. Vi får typisk kun 1-2 kuld hvalpe årligt, da det er vigtigt for os, at der er tid til den enkelte hund. Hvalpene er såkaldt ”stueopdræt”, og det betyder, at de forlader vores hjem som glade, nysgerrige hunde, der er vant til mennesker og de forskellige lyde i et hus.